Emilia <3

Borta bra, hemma… sämst?

Happ. Så var Emlan sjuker. Igår kväll efter att vi stupat i säng vid 21 så vaknade vi halv elva av en gnällbebis som bara ville vara i min famn, helst mig. Och då kände jag att hon var varm, efter en check med tempen kunde vi konstatera att hon hade 39,2 i temp. Suck! Stackars lilla gumman! Hon var supergnällig hela natten och bara krängde hit och dit i sängen utan att komma till ro, vilket gjorde att inte jag heller kunde göra det förrän vid 1-2-tiden. Från 04 vaknade hon en gång i timmen ungefär och behövde sövas om. Snacka om skillnad mot natten innan då jag knappt vaknade en enda gång! Så jag var åtminstone väl utvilad inför detta 😉 febern gick bara ner till 38,7 innan den vände upp till 39,5 igen trots alvedonsupp. Dessutom håller hon på vid öronen hela tiden och rycker till när jag trycker på dem, och vill inte riktigt äta så jag gissar på någon form av öron/halsinfektion. Stackars lilla! Vi ska bege oss till Sachsska akutmottagning alldeles snart, känner att vi måste kolla upp det ordentligt när vi varit utomlands och allt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s