Emilia <3 · Hem & inredning

Mäklarbesök och babyshopping

Det blev mycket att göra idag ändå, trots att vi mest bara skulle ta det lugnt och vila upp oss efter resan egentligen. Men nu har vi tvättat en jäkla massa tvätt, handlat, panikstädat och haft mäklare på besök. Japp! Snabba puckar, vi anmälde intresse på att få en fri värdering från Svensk Fastighetsförmedling eftersom de skänker pengar till Barncancerfonden (kan knappt skriva ordet pga vidrigt) för varje värdering de gör just nu. Så mäklaren kom hit redan idag, tittade runt och värderade lägenheten till ungefär samma som mäklaren från Skandiamäklarna som var här i december. Lite högre, men typ. Dock fick vi mycket bättre intryck av den första mäklaren så vi har bestämt oss för att anlita honom, har mailat om att få en offert på arvodet nu. Mäklaren som var här idag sa att han tyckte vi skulle försöka sälja lägenheten innan amorteringskravet införs 1 augusti (antagligen), och i juli har ju typ alla semester, vilket innebär att lägenheten måste ut för försäljning i maj/juni! Det är ju snart!? Vi har lite att fixa här hemma först, lite slitna lister som ska målas, nya socklar till köket, några nya innerdörrar osv. Så det gäller att lägga på ett kol nu… Vi behöver även lite ny inredning som prydnadskuddar, mattor och så vidare så jag passade på att göra en beställning på H&M Home:

Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.22.00 Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.22.11 Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.22.24 Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.22.37

 

En fin ny matta och förvaring till Ems rum, mörkblå sammetskuddar till vår säng och ett nytt, vitt duschdraperi. Har googlat massor på hur man homestylar själv och överallt står det: köp nytt duschdraperi. Så nu gör vi det 😛 Dock är det en del kvar att köpa ändå…

Förutom mäklarbesöket var vi även och handlade lite nya kläder till Emilia! Den lilla bruttan har verkligen dragit iväg i längd nu, jag rensade ut alla kläder upp till storlek 68 i hennes garderob, byxor i den storleken blir nämligen typ knäbyxor på henne haha. Vi köpte lite nya brallor i storlek 80 och ja, de satt perfekt på vår långa tjej. Sedan blev det lite tröjor också i storlek 80 och 86 (tänk att hon kan ha tröjor i storlek 86?? bara lite stora var de!) Skönt med tröjor eftersom både jag och Em är så JÄKLA less på bodys nu. Det är skitjobbiga att krångla på en unge som är så stor som hon är, som dels hatar att bli påklädd och dels hatar att sitta stilla i famnen medan man ska knäppa knöliga knappar. Blir skönt när alla bodys blivit för små så vi får lägga undan dem…

Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.23.21 Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.25.48 Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.27.40 Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.42.25 Skärmavbild 2015-04-07 kl. 19.42.41

 

Tröjor från H&M, den vita långärmade köpte vi även i en vinröd färg och så köpte vi en vit t-shirt med glittrig guldkrona och volang som jag inte hittade på H&M:s hemsida. Byxorna är från Lindex.

Vi behöver även införskaffa lära gå-skor, skalbyxor som hon kan krypa runt i utomhus, nya pyjamasar i större storlekar… Det blir dyrt nu tillsammans när vi även ska styla av lägenheten. Ehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s