Familj & vänner

Äntligen hemma och goda nyheter

Heeeej allihopa! Nu är vi äntligen hemma igen! Ja, ÄNTLIGEN faktiskt. De sista två dagarna ville jag bara bara hem till vår lilla lägenhet, och framförallt hem till vår egen säng… har aldrig förstått folk som vill det men nu när vi har en så himla härlig säng (köpte ju en ny från Carpe Diem i höstas efter att tidigare haft en nedgången och schleten IKEA-säng…) så är jag helt med, den bästa sängen är ens egen. Det var rent ut sagt GUDOMLIGT att lägga sig nyduschad i vår säng igår kväll! 

Flygresan hem gick bara fint, ångesten var stor hos mig som vanligt och jag grät en del vid starten och vid turbulens som jag alltid gör eftersom jag tycker det är så vidrigt, men annars var det bra 😉 Emilia sov i princip hela vägen eftersom det var hennes vanliga sovtid, skönt nog!  

   

Trött? ❤

Nu känns det skönt att vara tillbaka till ordning och reda, både här hemma men också i bloggen! Har haft dåligt samvete över att inte kunna sköta bloggen ordentligt, hoppas någon finns kvar här i alla fall…? Men samtidigt har det förstås varit väldigt skönt att helt koppla av från mobil och internet. Det har jag definitivt behövt.

Det härligaste med att komma hem var ändå att komma hem till en sån härlig nyhet… En av mina bästa vänner, min kusin Rebecca som bor i Umeå, ska få barn tillsammans med sin Daniel! Blev helt gråtig när hon ringde och berättade det igår. Det är så fantastiskt! SOM jag längtat efter det men inte velat tjata hål i huvudet på dem om det, vet ju själv hur jobbigt det är haha! 25 oktober är bebisen beräknad och ååååh vad jag längtar till dess! Måste försöka hinna åka upp till Umeå då innan min mammaledighet tar slut! :´)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s