Resor

Hej hej

Åh så svårt det är att få tid att blogga när man måste gå till ett café för att få internet plus att alla blir irriterade när man sitter för länge med telefonen… Bäst att vara lite social alltså 😉 vi har det fortfarande bra här, promenerar mycket, solar och badar och äter god mat. Senast igår på Hard Rock café bara för att vi har nån fix idé om att vi måste äta där var vi än kommer? Så gott är det ju inte, mer en kul grej. Emlan trivs i värmen och med att få springa runt barfota överallt. Hon kan stå flera sekunder själv nu! Och ett steg kan hon ta innan hon sätter sig på rumpan. Stortjejen!! Nu har vi bara fem dagar kvar här innan vi beger oss hem mot kalla Sverige igen. Känns ej okej efter detta paradis… men bättre bloggande blir det i alla fall då 😉

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s