Familj & vänner · Resor

50-årsfirande

Alltså det är nåt konstigt med WordPress-appen, jag kan bara lägga ut antingen text ELLER bilder. Hur jag än gör får jag inte med både och… Suck. Får ta det i olika inlägg alltså..

 Igår firade vi mina föräldrars 50-årsdagar! Pappa fyllde år i söndags och mamma igår, och det är de stora anledningen till att vi är här på Aruba hela familjen, de valde att bjuda oss hit istället för att ställa till med fest. Inte oss emot! I alla fall så åkte vi in till Oranjestad på dagen för lite shopping, vi tog en taxi UTAN bilbarnstol. Det skulle aldrig hända att E åkte utan bilbarnstol hemma, är supernoga med det, men det känns som att det inte går att hålla på det utomlands? Vi frågade taxichauffören om någon hade barnstol, men näpp. Så trots att det inte kändes bra i magen åkte vi iväg och tur nog hände inget. Varför kan inte alla vara lika säkerhetstänkande som i Sverige?? Det var trevligt i staden i alla fall, väldigt söta hus och mycket lyxjuvelbutiker, inte så mycket för oss alltså hehe. Vi började i alla fall med lunch på stan och jag åt en karibisk rätt vid namn Shrimp Josephine som serverades med en halv kokosnöt. Supergod! Därefter blev det lite shopping, i alla fall för mamma som i present av pappa fick välja ut något hon vill ha. En ryggsäck på Michael Kors valde hon. På kvällen hade vi barn ordnat överraskning som del 2 i vår present till dem (första delen var ju en flaska årgångsvin från 1965 då de föddes som de fick i lördags). Vi hade bokat bord på en restaurang (Pinchos, hett tips om nån ska till Aruba!) där de dukat upp champagne som välkomstdrink när vi kom. Och maten där var FANTASTISK! Alla var eniga om att det var nåt av det godaste vi alla ätit! Efter att vi ätit upp kom servitören utsjungandes med en hel födelsedagstårta som jag förhandsbeställt. Ska det va så ska det va! Jag och Hampus höll ett litet kort minital, tänk att det ska vara så jobbigt att säga några ord så där inför sin egen familj? Hade tänkt säga mycket mer… Men ah, det viktigaste blev sagt i alla fall. Och det var det födelsedagsfirandet! Idag blir det sol och bad igen, det känns rätt skönt eftersom det är över 30 grader här på dagarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s