Allt och inget

Semesterrutiner

Gud, vad är jag för tråkig människa egentligen? Jag har kommit på att jag tycker dagarna här är så mycket härligare när jag vet vad som ska hända. Rutiner! Som att vi bestämt att vi ska ta en promenad på stranden varje morgon när vi vaknar, att vi sedan ska äta frukost, gå till Alhambra-gallerian och dricka kaffe (milkshake för min del, de kan inte kaffe här) och surfa lite på nätet. Nu när jag vet det ser jag fram emot morgondagen så mycket! Däremot är resten av dagen oklar, det gillar jag inte riktigt. Men mycket sol och bad förstås. Det är superskönt, men skulle vilja ha mer aktiviteter.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s