Resor

Livet är inte så jobbigt här…

NU börjar livet kännas riktigt gött här. Precis som Hannah och Amanda brukar säga så hatar jag alltid hotellet första dygnet, men nu har jag vant mig! Vi bor på ett all inclusive-hotell och det betyder ju oftast att maten kanske inte är den bästa man ätit och så är det här. Helt ok, men inte mer. Allt smakar typ samma. Men, när man har kritvit sand och ljusblått, varmt hav utanför dörren så gör det inte så mycket. Och 5 minuters promenad härifrån finns en liten utomhusgalleria med bl a Dunkin Donuts. Så vi klarar oss… Hehe. Emlan trivs här i värmen, det märks verkligen. Det är lite meck att hela tiden hålla henne skyddad av kläder och skugga och speciellt att dricka mycket, jag har fått släppa lite på min princip om att hon inte ska äta socker eftersom hon knappt vill ha vatten men däremot dricker friskt när hon får jordgubbsslush haha. Men! Den är gjord på riktiga jordgubbar och is, så ett ok alternativ ändå. Viktigaste är ju att hon inte blir uttorkad och får solsting. 
Parallellt med sol och bad håller vi just nu på att fixa inför mammas födelsedag på torsdag, då vi ska fira båda mina föräldrar med restaurangbesök dit jag även beställt champagne och födelsedagstårta. Det är svårt när kommunikationen sker via e-mail och jag måste gå till gallerian för att få internet, men vad göööör man inte för sina fina föräldrar? Som dessutom bjudit oss hit till en av de vackraste ställen jag varit på? Klart de ska få ett fint firande, liksom. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s