Resor

Lydig unge

  

Den här ungen! Hennes fas tog slut i fredags eftermiddag. Väldigt tydligt, inget bakgrundsgnäll hela tiden sen dess. Hon var supersnäll på flygresan. Och nu – sover i vagnen medan vi äter middag på restaurang!?  Precis som vi i våra önskedrömmar planerat inför den här resan samtidigt som vi garvat och tänkt att vilka tror vi att vi är, så är inte vår unge. Men jo! Vem är den här drömmiga snälla ungen?? är det att fasen är slut?  Är det värmen?  Jag vet inte men jag är glad och hela sällskapet (utom pappa som blivit magsjuk och ligger på rummet, stackarn) äter VARM mat SAMTIDIGT! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s