Resor

Nu åker vi!

Världens bästa Em och världens bästa morfar på Olearys igår 🙂

Idag blir ju en lång dag. 8.30 kommer taxin som ska ta oss till Arlanda, runt kl 11 går flyget och 11 timmar senare anländer vi i Oranjestad, Aruba. För vidare transport till vårt hotell Divi Aruba All Inclusive på Druif Beach. Mm. Det är ett heldygnsprojekt i princip. För mig som gärna undviker att resa långt bort just på grund av flygrädsla och att jag hatar att flyga länge så känns det mest ångestfyllt. Skulle aldrig kunna åka tex till Australien eller Nya Zeeland där mina föräldrar, Hampus och Nicole har varit. 30 timmars flygtid!? Nej. Nej nej nej. Inte ens om jag blev bjuden tror jag. Men men, det är väl bra att gå utanför sin comfort zone också förstås. Och får man göra det i detta paradis:

Så kan man väl gå med på det kanske 😉 är bara lite orolig för Emilia. Visst, 11 timmar på flyget, men det går säkert bra. Men att sen få henne att vända på dygnet (tidsskillnaden är -5 timmar)? Och sen vända tillbaka när vi kommer hem så hon inte vaknar 1 på natten och vill gå upp då? Ah. Det blir ett projekt. MEN nu ska jag sluta vara så negativ och pessimistisk, det här blir KUL! 

Jag vet inte hur det ser ut med wifi på hotellet, men jag ska försöka blogga på! Hoppas dock på att bli lite avvand från telefonen också… Känns ibland som att den är permanent fastlimmad i min hand…

2 reaktioner till “Nu åker vi!

  1. Å vad härligt! Oro dig inte för jetlag hos bebisen.. Av min erfarenhet är det barnen som klarar jetlegen bäst , de ställer om sig direkt!
    Ha en härlig semester! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s