Allt och inget · Emilia <3

Dan före dan…Elise, Max och Emilia rockade sockorna igår. Emlan iofs av misstag pga det ligger hundratals sockor i hennes åkpåse men aldrig de jag satte på henne 😉

Jag hade en sån zombiedag att det var helt otroligt. Det var länge sen jag var SÅ trött och liksom famlade mig omkring hela dagen innan Johan kom hem och kunde underhålla Emlan. Hon har börjat vakna runt kl 6 på morgonen nu, plus att hon måste äta välling och nattas om 2-3 ggr per natt. I wonder weeks-appen står det att många bebisar drömmer mardrömmar nu och jag tror på det, ibland verkar E helt hysteriskt rädd när hon vaknar. Krånglar sig skrikandes ur Johans famn och lägger sig på mig nära intill mitt huvud. I och för sig tycker jag att hon överhuvudtaget är mer medvetet gosig  numera, innan var det ju bara om hon sov i princip, men nu kan man få en kram, en puss, ett huvud på sin axel. Så mysigt! Har längtat efter det. Annars springer hon omkring som ett jehu här hemma, ställer sig upp mot allt och ramlar ytterst sällan. Kan stå själv i flera sekunder innan hon tar tag i tex soffkanten igen. Går omkring med gåvagn hur stadigt som helst. Kryper gör hon fortfarande motvilligt, ena foten ska upp mest hela tiden för att pröva ställa sig upp i stället… Tänk om hon skulle börja knata på Aruba? Jag gick när jag var 9 månader, och Em fyller ju det om bara någon vecka… 

Aruba, ja. Imorgon redan. Fattar inte att det var ett år sen vi bokade den här resan!? När jag var gravid och vi inte ens visste om att bebisen i magen var vår lilla Emilia?? Ah. Så sjukt. Idag ska vi rejspacka klart, rejsstäda och sen rejsa ut till Ems farmor och farfar för lite kvalitetstid innan vi åker hem till mina föräldrar så vi kan åka gemensamt till Arlanda imorgon. Resfebern är högst närvarande…

2 reaktioner till “Dan före dan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s