Allt och inget · Emilia <3

JosefinadagenIdag för exakt ett år sedan… Aningen härligare väder i år 😉

Idag är det min och Emilias namnsdag (hon heter ju Emilia Helena Josefina)! Den här dagen har varit så. jävla. lång. Jag känner mig typ bakis efter igår, illamående och totalt energilös och så ska man ta hand om en gnällbäbi samtidigt som vi inte heller fick så mycket sömn i natt eftersom Em hade sån hosta och väckte sig själv och oss hela tiden. Vi försökte med ångdusch, varmt vatten med kokosolja i nappflaska, skölja näsan, höja huvudändan… Men det var inte förrän vi helt desperat prövade det gamla husmorstricket att ställa en skål med klyftad lök i varmt vatten vid hennes huvudända som hon somnade ordentligt. Vid 2-3-tiden. Sen vaknar hon ju lite nu och då ändå, det är inte mycket till sammanhängande sömn man får i detta hem… Har funderingar på att kanske låta henne sova inne hos sin mormor och morfar någon natt när vi är på Aruba. Då är vi ju bara ett hotellrum bort om hon skulle bli hysterisk. En natts ostörd sömn låter som paradiset för mig nu! I alla fall så kom pappa hit och hjälpte mig med Emlan en stund vid lunch och mamma kom efter jobbet, så lite avlastning fick jag i alla fall. Men jag vet inte varför hon är så gnällig jäääämt? Visst, separationsångest och allt, men hon är ju inte nöjd när hon är hos mig heller? Jag funderar på tänder, magont, halsont, trötthet eftersom hon sover så dåligt på natten… Massa saker. Men egentligen vet jag inte vad det är. Åh om hon bara kunde berätta!

Imorgon måste vi lägga i en högre växel och packa färdigt väskorna och städa fint här hemma för på lördag åker vi och sover hos mina föräldrar och på söndag tar vi alla en taxi ihop till Arlanda för vidare transport till Arrruuuubaaaa! Kan fortfarande inte se förbi flygresan men det ger sig väl sen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s