Allt och inget

På bättringsvägen

Usch vilken natt det blev, har i princip bott på toaletten och legat i sängen/soffan och sovit hela dagen med rejäla muskelsmärtor… Tur att Emlan har sin fina pappa som tar hand om henne så bra! Fy fy fy, kommer aldrig vara så oförsiktig med mat igen, jag har liksom inte haft nån aning om hur man ska förvara mat? Men nu vet jag hur man inte ska göra… Jag har inte ens fått behålla vatten så jag har fått dricka matskedar med vatten varannan minut men nu känner jag att jag är på bättringsvägen, har lyckats få i mig blåbärssoppa och coca cola utan att det kommer upp. Jag fattar inte att det här drabbar mig ÅTERIGEN! Andra gången på typ 1,5 månad!? Jaja, som vanligt är jag glad att det inte är Emlan som är sjuk. Hur jävligt jag än mår så tröstar den tanken mig alltid!

En reaktion till “På bättringsvägen

  1. Nej men usch! Stackare! Hoppas du kryar på dig snart!
    Och gräm dig själv inte över pastan, det kan hända oss alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s