Emilia <3 · Familj & vänner

Liten vill vara stor

Elise längst hit och Emilia på andra sidan idag i lekrummet i Farsta C!

Oj det blev ett sent inlägg idag. Klockan är liksom halv fyra?? Har dessutom varit vaken sen kvart i tre då Emilia som flyttat över i vår säng började böka omkring. Nu sover hon gott och jag sitter här vaken :)) har lite ont i ryggen, det var en månad sen sist jag var hos min naprapat och det verkar vara för lång tid för min rygg. Tur jag ska dit på torsdag igen. Vi har i alla fall haft en skön dag idag, det blev en promenad till Farsta med våra fina nästangrannar My och Elise (de bor längre bort på samma gata som vi), lunch, lite shopping och lek i lekrummet bland alla storebarnen. Som båda tjejerna var superfascinerade av, Emilia tyckte det var roligare att krypa efter dem än att leka med Elise, mig och My. Flera gånger fick jag plocka bort henne när hon ställt sig upp mot nåt barn som blev irriterad på bebisen haha. Min lilla gumma! Hon vill ju vara med och leka och vara stor som de andra <3<3 

Att inte amma på dagarna går också bra, även om Emilia inte äter alls lika bra nu när hon bara är med mig igen, vilket stödjer min teori om att hon inte ser den riktiga maten som mat när hon är med mig, utan som lek och kladd som man kan plaska med och spotta ut. Och att bröstmjölken är den verkliga maten. Så jag tror vi är på rätt spår nu när vi är på väg att sluta amma. Känns trist nu när hon äntligen slutat bitas! Men ändå rätt, hon är stor tjej nu…

Imorgon ska vi träffa fina vännen Sandra i stan för frukostdejt på Saturnus! Orimligt taggad inför det! Och efteråt kanske vi sladdar förbi Rum för barn där några i mammagruppen ska hålla till. Vi får se vad vi hinner med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s