Emilia <3 · Familj & vänner

En tisdag i bilder

Dagen startade 06.20 med ofrivillig amning. Bör eventuellt sluta sova topless haha? Efter att ha lyckats få Em att halvsova till 7 gick vi upp och gjorde morgon. Det är så mysigt med morgnar, förutom att de snabbt blir gnälliga om hon inte får vara i min famn medan vi gör frukost alternativt att jag är med henne på golvet och leker. Här tar Em dagens första tuppis i min famn. Myyyyset!Efter att hon vaknat slängde jag ner na i vagnen och drog in till Saturnus som jag hört så mycket om. Men… Det var sjukt överskattat enligt mig. Köpte en jättestor (iofs god) cappuccino och en megastor men torr kardemummabulle. Plus inte barnvänligt för fem öre, det kändes mer som stället för jobbluncher. Som sagt var iaf kaffet gott, här fotar Sandra lattearten hon fick i sin kopp (varför fick inte jag det?? </3)

En gubbe fick hon i kaffet!

När Emlan gav upp kikade vi in på & other stories som jag velat gå till lääänge. Såg att Michaela Forni köpt en bodymist där så jag var tvungen att ha en jag med, hittade denna som doftade gott, lite citrus/grapefrukt! Och en handkräm i väsksize. 

Därefter sladdade vi lite halvspontant förbi Rum för barn där vi hängde med Towe, Max, Josefin och Bo! Mycket trevligt häng! När barnen var trötta promenerade vi till Götgatan och skulle fika men eftersom min unge inte passat på att sova längs vägen som de andra två morrade hon av tröttilska (nytt ljud för oss) cirka hela tiden på caféet så det var bara att ge upp och åka hem. 

Hon kunde inte riktigt acceptera att hon var trött, nej. Hänga i Max vagn lockade aningen mer…. Och än sover hon förresten INTE… Grattis Johan som får ta över övertrött morrande bebis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s