Allt och inget

Utflyktshelg

Vi hängde lite i ett köpcentrum i Uppsala innan vi åkte vidare hem till Malin, Isak och Tuva. Johan köpte en keps till Em förra lördagen men redan i måndags tappade hon den när vi var i Farsta och vi hittade aldrig åt den igen fast vi gick runt och letade. Så idag blev det en ny kepa, måste ju ha en på Aruba (som vi åker till om exakt en vecka!!) och den här valde jag själv ut. Älskar kontrasten mellan blommigt och den coola New York-loggan. 

Inne på Lindex.

Emilia i knät på Malin med stortjejen Tuva 3 år bredvid! Emlan var så fascinerad av Tuva precis som hon är av alla barn, hon vinkade och vinkade och hade bara ögon för vad Tuva gjorde. Som i sin tur inte var riktigt lika road haha, vad vad var det för störig bebis som kom och stal uppmärksamheten liksom?? Vad hon än höll på med ville Emlan vara med till Tuvas stora förtret 😛

Duplo var en hit! Det måste vi köpa! Tyckte det rosa duplot var så fint…

Em stalkar Tuva lite mer 😉

Även farmors hund Totte blev motvilligt utsatt för Emilias hårdhänta bebiskärlek, hon ”klappade” och pussade på vovven och skrattade massor. Totte tolererade det eftersom han är så snäll, men glad var han inte haha. Har lagt upp en liten film på min instagram @josefinare!Idag! Emlan sportar min lillebrors gamla hemstickade tröja och byxor. 90-tal så det skriker om det haha. Hon matchar det med sina kepa á la 2015. Hon jobbar med kontraster den hör bruttan. 

Idag rör vi oss norrut igen, men den här gången är det Märsta/Sigtuna som är målet. Den första lägenhet som jag och Johan flyttade ihop i (bådas första lägenhet) ligger i Märsta så vi kände för att åka dit och besöka våra gamla smultronställen igen! Först blir det ett besök på Steninge slottsgalleria, vi bodde ett stenkast därifrån på Steninge backe så vi var ofta där när det begav sig. Därefter åker vi mot Sigtuna och ett av våra absoluta favvocaféer Tant Brun som ligger i en gammal 1600-talslänga. Där kan man nämligen få en bit supergod varm paj (hallon, blåbär eller äpple. Det är sånt man minns xD) med den absolut godaste vaniljkrämen till… Gah längtar redan! Sen har de ju massor av fina små inredningsbutiker i Sigtuna för att inte glömma den fina strandpromenaden. Hett tips för en helgutflykt helt enkelt 🙂

2 reaktioner till “Utflyktshelg

  1. Så söt keps!

    Jag bor också i Märsta, men vid stationen. Jobbade i bokhandeln i sigtuna förut! Håller med om fikat på Tant Brun. Helt gudomligt… För att inte tala om deras kaffe!! Åh… Måste bli ett besök snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s