Emilia <3

Trappar ner

Den här hallonpajen på Tant brun är 5 plus!

Gillar också att kaffet serveras i kopparkittel..

Far och dotter på utflykt ❤

Det är kul med utflykt men inte kul med så mycket biltid med en liten tjej som spänner sig bakåt i en båge varje gång man ska försöka knäppa fast henne i bilbarnstolen eller barnvagnen för den delen. Så mycket gnäll! Det blev inte mycket sömn heller så när vi kom hem var hon så trött att hon vrålskrek när vi väckte henne vid 17. Stackars lilla tröttan. Hon var så trött att hon inte accepterade någon mat utan bara vände bort huvudet och skrek ännu mer. Så ja, det fick bli amning till middag helt enkelt – hon var ju tvungen att få i sig nåt?? I övrigt har det gått bra att amma så lite som möjligt. Jag kom ju på att jag tyvärr inte kan sluta helt plötsligt, då kommer jag ju få mjölkstockning och det vill jag inte vara med om igen. Hade det i somras och det var inte roligt. Jag fattar dessutom inte hur man handmjölkar, har aldrig lyckats få ut mer än ett par droppar?? Men jag håller stenhårt på att inte amma på dagtid i alla fall och det har gett resultat! För oj vad bra Emlan har ätit de senaste dagarna. Så himla duktig. Jag kommer sluta amma inom kort, men inte så snabbt som jag tänkte i fredags…

4 reaktioner till “Trappar ner

  1. Har eg ingen vettig kommentar, annat än heja heja hoppas allt går bra för er med amning och mat och viktuppgång! (Det är himla lurigt det där med barn och mat…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s