Emilia <3 · Familj & vänner

Trötta barn, trötta mammor Jag trodde det skulle bli ännu en dag bara jag och Emilia men när Towe frågade om vi ville ta en kaffe och promenera lite så sa jag GUD JA! Vuxet sällskap = yay! Vi köpte med oss varsin kaffe från Espresso House och tog en promenad över en bro och in i skogen någonstans där jag aldrig varit förr. Tyvärr var inte barnen på humör för prom, även Max hade sovit kaosdåligt i natt, så de var inte heller pigga. det verkar inte vara meningen att vi ska få gå och prata med varandra samtidigt utan skrikande ungar!? Till slut gav vi upp, vände om och gick hem till Towe och Max för lite fika och lek istället. Det gick bättre, även om barnen envisades med att ställa sig upp och ramla diverse gånger. Japp! Bra dag ändå tycker jag!

Emilia var så sjukt trött efter denna dag med minimal sömn att hon somnade innan 19, och sover gott i sin säng sedan dess. Precis som varje kväll, men i natt börjar vi vänja henna vid att sova i sin egen säng hela natten. Är så rädd att hon ska krypa över kanten på vår höga säng och slå sig så jag kan aldrig riktigt slappna av, trots kuddar runt omkring. Det känns så jävla tråkigt, jag älskar ju egentligen att sova bredvid min lilla tjej, det är det bästa jag vet!! Men om det gör att vi alla kan få mer sömn är det ju så värt det…

Imorgon blir det mys hemma hos Emilias världsbästaste gudmor Jos – ååååh vad vi behöver det! Tanka energi och busa! :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s