Emilia <3

8 marsVad jag gjort några tidigare 8 mars

Nä. Det blev ingen barnvagnsmarsch idag. I natt fick Emilia feber och blevjätteförkyld och snorig, har ammat som en galning hela natten för att lugna henne så hon kunde sova. Sen vaknade hon först 8.40!? Det har inte hänt på mycket länge, 07:06 brukar hon väcka mig på morgnarna, så bara det säger mig att hon är hängig. Vi stannade hemma men tog en promenad till Farsta för att plocka upp en present till Emilias bästa moster Nicole som fyllt 23 och som vi ska fira idag. Vi satsade energin på det istället, helt enkelt.Inte helt pigg och kry. Själv börjar jag också känna mig hängig, gah. Igen!? 

2 reaktioner till “8 mars

  1. Stackars er! Även fast det inte är farligt när de är förkylda är det ju så jobbigt! Dels är man orolig, och dessutom sover de dåligt och man får isolera sig. Hoppas att ni kryar på er snart, här är vi hemma tredje veckan med hosta… Men snart kommer våren 🙂 Kram ifrån Karolina i Borås

    1. Ja det är jättejobbigt, speciellt eftersom det medför ett konstant gnäll haha… Krya på er med! Nu ser vi fram mot bättre tider istället 😊 Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s