Familj & vänner

Rawfood & Girls

Rawfoodkakorna gick hem hos alla, även Emlan! Man ser kladdiga spår av henne där hon klättrat på bordet för att försöka norpa åt sig mer kaka haha.

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men alltså…. Hur gott är det inte med rawfood!? I alla fall denna kaka om jag gjorde idag! Jag har hängt upp mig på att det ofta är dadlar som sötningsmedel och jag avskyr fikon och russin och sånt, jag är typen som inte mesar med ”nyttigare godis” utan går all in när jag väl ska unna mig (vitt socker for the win och så vidare), men dadlar smakade inte alls så illa ju! Det var rent av gott och blandat med krossade nötter, kokosolja, kakao, riven kokos, vaniljpulver och salt blev det jädrigt gott alltså. Smakade precis som kokosbollar fast inte lika sött – helt i min smak! Efter en googling hittade jag massor av roliga recept – rawbollar med smak av morotskaka, citron, cheesecake, jordgubbar, mango… Är jättesugen på att testa citronsmak, det ju måste bli gott. Även Emilia fick smaka det här eftersom det ju inte är nåt tillsatt socker i, bara fruktsocker, hon gick bananas och kröp upp på bordet för att få tag i hela tallriken haha. Kan man ge detta som mellis, undrar jag? Eller är det för onyttigt för det tro?

Så här sent (00.00) går jag och Johan aldrig och lägger oss, 21.30 är vårt senaste annars, men idag blev det så. Vi rev nämligen av tre avsnitt på raken av första säsongen av Girls! Som jag ÄLSKAR, såg de första två säsongerna när jag bodde själv i Sollefteå för två år sedan men sen tog jag mig aldrig tid att se säsong 3 och nu har ju t o m 4:an kommit… Så planen var att få Johan frälst också så vi kan se dem tillsammans – därav ser vi om det från början. Och inte mig emot, det är ju grymt!! Och Johan blev förstås frälst, älskar att vi har en serie att följa igen! men nu är det dags att sussa, snart kommer Em börja vakna och flytta över i vår säng och sen vakna ett par gånger till. Vill vara pigg imorgon när vi ska gå Barnvagnsmarschen och fira Nicoles fölsis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s