Emilia <3

Häng i lekparkGungar med morfar och pappa!

Har sett en strid ström av gungande bebisar i mitt instagramflöde och var förstås tvungen att ta med Emlan för lite gungande också! Vi prövade att gunga redan i höstas när hon var runt 4 månader:9 november – 4 månader gammal!

Även då tyckte hon det var kul men nu fattade hon ju förstås mycket mer vad som hände, plus att hon är mycket mer stabil såklart.  Hon började till och med luta sig fram och tillbaka för att få mer fart själv!? Åh vad hon skrattade och visade sina två små tänder! Stora runda nätgungan som hon tyckte var kul i höstas ratade hon dock totalt nu. Hon vägrar ju som sagt ligga på rygg, är som en liten skalbagge som hamnat upp och ner, så därifrån fick vi plocka upp henne illa kvickt Då: kul. Nu: fruktansvärt. 

I alla fall. Idag hänger vi hos mina föräldrar på Värmdö, vi ska bara ta det lugnt och ha det mysigt och så tänkte jag faktiskt pröva att baka rawfood-kakor! Blir spännande att se hur de smakar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s