Familj & vänner

Premiärtur

Ute på premiärtur med nya vrålåket. ÅH vad vi gillar den! Så himla himla bra! Det var ovant med plasthjul, i början tyckte vi det lät mycket mot asfalt och grus, men vi vande oss väldigt snabbt och tänkte inte på det sen. Det gick bra för Emilia att sitta framåtvänd också, hon sa inte ett pip i vagnen. Gillar att det finns tre sittlägen; upprätt, halvliggande och liggande. Och så diggar jag…

… Den söta fickan bakpå!

Både igår och idag har jag varit så sinnessjukt trött, helt på bristningsgränsen liksom. Vi tog oss ändå in till stan och Rum för barn igen tillsammans med Isabella, Tove, Sofia, Hjalle, Isabell, Liara, Sofie, Valter och senare även Towe och Max. Barnen var mest intresserade av att ställa sig upp mot diverse möbler och Emilia drar mig i tröjan hela tiden för att få amma. Hon har verkligen regredierat, från att ha ätit riktig mat hela dagarna och nästan bara ammat kvällar och nätter till att inte få i henne mycket mat alls utan att hon ormar sig för att lägga sig vid bröstet. Det verkar dock höra till åldern, även hennes kompisar som är lika gamla vill helst amma/dricka ersättning från att mest ha ätit riktig mat. Knäppt. Kanske hänger ihop med separationsångesten just nu tänker jag? Att de vill vara nära och därmed blir mer bebisaktiga… Kanske. I alla fall, efteråt gick vi vidare till Espresso House på NK och fikade. Såg att NK börjat med en sååå fin påse med mönster av grön marmor!? Fick akut köpsug för att få en sån papperspåse. Men höll mig faktiskt hehe. Däremot hämtade vi ut nya sittdynan som vi ska sätta i vagnen när det bli för varmt för åkpåsen. Ville ha ett mönster som får vagnen att kännas lite mer feminin, så det blev denna från Elodie Details (min högsta dröm vore tydligen att bli sponsrad av ED!?) som jag tänker kommer matcha fint mot den petrolblå suffletten… Nu tar vi våååår va? Vill trycka in åkpåsen och overallen långt in i garderoben! 

En reaktion till “Premiärtur

  1. Åh vilken fin sittdyna!! Och vagnen är så fin.. Kanske måste kolla in deras butik 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s