Emilia <3 · Familj & vänner

Torsdagen i bilder

Utflyktsdag! Medan vi väntade på tunnelbanan fick Emilia smaka drickyoghurt (=min lunch), medan hon sportade nya vårjackan med vårmössan. 

När vi steg på tunnelbanan väntade Max och Towe på oss där! Barnen blev jätteglada över att se varandra och visade känslorna genom att hålla handen medan jag och Towe aaaawade och tog bilder. Efter cirka en timme på tunnelbanan och lite sightseeande i Hässelby kom vi till sist till vårt mål: Felicia och Billie-Lo! Även Sofia, Hjalmar, Sofie, Emmett, Lisa och Kira kom dit och hängde! Mera lek, hundens matskålar var barnens favorit, det låter så roligt när man dänger dem i golvet nämligen! Och ja, här är Emilia innan kräkincident och därmed klädbyte – cool jeansskjorta och grå tights med guldglittriga revärer. Så snyggt!

Efter klädbytet. Efter att ha sovit minimalt före besöket och sedan stojat järnet i ett par timmar var denna donna så här trött. Hur ofta gosar hon ner sig så här hos mig!? Aldrig! Ville aldrig gå därifrån pga megamys. 

Efter denna dag är jag sjukt trött, men försöker ändå orka med lite pysslande i Emlans första året-bok/fotoalbum. Måste ju börja någon gång…En reaktion till “Torsdagen i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s