Emilia <3 · Familj & vänner

Ångestdag

Mitt älskade lilla hjärta, meningen med mitt liv. Det viktigaste, vackraste och dyrbaraste jag har. Min älskade lilla dotter <3<3<3Och vår nya paraplyvagn! Ja äntligen kom Elodie Details-vagnen och den är FAB! sååå snygg och så jäkla bra. Längtar efter att få testköra den!

Det är jobbigt med ångesten och katastroftankarna idag. Så pass jobbigt att jag fasen måste ta upp det med sköterskan på BVC när vi går dit, för jag behöver prata med någon professionell om det känner jag. Det räckte liksom inte med de där fem samtalen på BUP i höstas. Annars bra dag dock! Har (som vanligt hehe) träffat Towe och Maxen, My och Elise för en (skrikig) promenad och fika i Farsta. Alltid lika trevligt att ses! Dessutom har mina föräldrar varit här och hälsat på sitt älskade barnbarn och kollat in nya vagnen. För att inte tala om att Ben & Jerrys-glassen jag åt framför Arga Snickaren också hjälpte till att muntra upp… Mm! Morgondagens projekt är fika hemma hos Felicia i Hässelby, där jag typ aldrig varit! 32 stationer bort hehe… Ska bli kul! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s