Familj & vänner

Rum för barnSå här satt Emilia länge och stirrade storögt på Sofie (med Emmett i knät) idag när vi var på Rum för barn i Kulturhuset, SÅ spännande!

Ja vi var alltså på Rum för barn tillsammans med Towe, Max, Sofie och Emmett idag. Alltså vilket himla toppenställe det var!? Hur stort som helst och ett helt underbart barnbibliotek som ser precis så mysigt ut som ett bibliotek ska, plus massor av lekyta, målarverkstad och diverse annat. Tips tips andra föräldralediga! Vi satt där länge och lekte, läste böcker, tittade på andra barn som lekte och så vidare. Till slut var alla barnen helt utslut så då gick vi vidare till ett café någon våning längre ner och fikade. Så trevligt! Vi ska tillbaka redan på fredag 🙂

I övrigt har jag mest varit irriterad idag. Tappade nämligen telefonen i stengolvet idag och spräckte skärmhelvetet. Jag har haft olika iPhones i 5 år och nu var första gången det hände! Irriterande tänkte jag, att behöva lägga 7-800 på ny skärm. Tills jag insåg att det snarare går på 2500 SPÄNN. Så jävla bisarr summa! Aaaaah varför just nu!? Nu när vi beställt ny vagn och behöver pengar till resan, GAH! Tur nog upplyste Johan mig om att vi har drulleförsäkring så jag behövde ”bara” betala självrisken på 1500 kronor. Fick gå till Ifon på Sankt Eriksgatan efter mammaträffen och betala 200 extra för att få skärmen bytt på en timme. Sen fick vi skjuts hem av Johan som tur är. Och nu har Johan lyckats natta Emilia enkelt och smidigt för tredje dagen i rad! Så dagen slutade bra, skönt nog :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s