Emilia <3 · Familj & vänner

KompishängMinikompisarna Em och Max idag!Det enda vi pratar om hemma.

 Det är så jävla mycket att tänka på inför resan!? Igår var vi på Big Baby och införskaffade UV-dräkt, keps, badskor, bebisbadring och lite annat som sammanlagt gick på 1000 spänn… Var det nån som sa att barn är dyra i drift? De är det men fan, jag också! I och med att jag losat nästan 40 kilo så har jag behövt inhandla en ny garderob till mig själv så att jag har nåt att ha på mig på Aruba. Typ bikinis, linnen, shorts, någon kjol… Hade velat köpa en fin sommarklänning också men det finns INTE. För övrigt fick jag mail om att Vagnen med stort V skickas till oss imorgon!!! Åååh vad jag ser fram emot att få hem den!

Idag har Emilia varit på toppenhumör. NOT. Vi gick en promenad med fina Towe och Max och hon gnällde och gallskrek sig igenom hela den innan vi gav upp och köpte med oss sushi hem till oss istället. Helt plötsligt gick det inte att natta henne i vagnen?? Väl hon sovit en stund hemma i spjälsängen (!) blev humöret mycket bättre och hon kunde leka och härja med Maxen. Max är bara 4 dagar äldre än Em och de följs verkligen åt i utvecklingen! Så himla roligt att se! Bara idag har Emilia lärt sig att vinka och att ställa sig upp mot högre möbler, som soffbordet. När hon kryper så sätter hon hela tiden fötterna i golvet och försöker ställa sig upp (hon kommer verkligen inte vara nöjd förrän hon kan gå själv. Det är rätt tydligt…), och nu har hon även börjat försöka ställa sig upp utan stöd! Hon ställer sig på alla fyra med fötterna i golvet, men så är det som att hon kommer på att hon inte har nånstans att ta stöd mot så då sätter hon sig ner igen. Med tanke på att jag själv kunde gå när jag var 9 månader är det väl inte helt uteslutet att även Emilia kommer kunna det rätt snart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s