Emilia <3 · Familj & vänner

Söndagen i bilderSelpromenad. Hon ville bara vara nära, nära. Såklart hon får det! 100 meter hemifrån har hon redan dunat in…Lunch med familjen på Voltaire i Dieselverkstaden, trött liten tjej i morfars knä…… Och så maten då. Steak sandwich med dijonnaise och pommes frites!!! Och till efterrätt delade alla utom Emlan (duh) på en mastig bit citronmarängpaj. Okej det kan ha varit jag som moffade i mig mestadelen hehe…

Åh vilken härlig helg det blev! Vinkvällen i fredags satte liksom tonen för hela helgen och gav energi. Fick prata mer ordentligt med flera som jag inte känner att jag hunnit prata med tidigare, så kul! Vilket himla härligt gäng vi är ändå. Tänk att Josefin skulle dra till sig såna goa människor!? Men ja, inte konstigt i och för sig eftersom hon själv är så go 🙂 Vi pratade om att dricka rosé på uteservering senare i vår också, ser verkligen fram emot det! 

Hemma gick det bra också för övrigt, jag gick tyvärr mitt i läggningen så Emilia blev tokledsen och jag hörde hennes skrik långt ner på gatan… Hemskt. Tydligen hade hon, medan hon höll Johans händer, gått omkring i alla rum och letat efter mig!? Alltså! Gråtemoji!! Men ganska snabbt hade hon lugnat ner sig och somnat och sen var det inga problem. De senaste kvällarna har vi övat på att låta Johan lägga Emilia, just för att det inte ska vara så låst vid mig – så att jag ska kunna gå hemifrån och göra saker. Eller helt enkelt bara turas om att natta. Mycket rimligt! Det har varit min uppgift i princip sedan Em föddes, ofta både dag- och nattetid… Och det känns helt okej så länge man har en nyfödd/väldigt liten bebis, då blir det ju ofta en jättestark symbios mellan mamma och bebis, som ju har med anknytning att göra osv. Men alltså Emilia är så pass stor nu att hon kan tröstas även av sin pappa, bara vi vänjer henne vid det. Dessutom håller jag på att försöka trappa ner amningen, för att försöka sluta någon gång efter att vi kommit hem från Aruba (bara 3 veckor kvar tills vi åker!!!). Har jag tänkt. Vi får se hur det går. Men det kommer nog också underlätta för Johan att natta och trösta, tror jag. 

Nu ska jag se ännu ett avsnitt av Morran och Tobias tänkte jag, det är precis min humor. Icke-PK humor är ju den bästa! Älskart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s