Emilia <3

Attjo, attjo, prosit…Testar om jag känner mig hemma i röda läppar. Jag vet inte jag…Bli hissad i luften är top notch bus enligt Em!

Jag längtar verkligen tills Emilia slutar hosta. Hon gör det inte så mycket dagtid men på kvällen när hon ska sova, då bryter helvetet lös. Hon hostar och hostar och väcker sig själv och blir bara tröttare och ledsnare. Och vi med! Man vill ju bara sova. Vi försökte natta Emlan i vagnen hemma hos Nicole och Hampus, det gick nog rätt bra ända tills hon började hosta… Och vakna, och inte vilja somna om. Nu vet jag på riktigt inte hur många gånger jag nattat eftersom nattningen börjar om från början varje gång hon väcker sig själv av hostningar. Turligt nog verkar huskurerna funka rätt bra hittills iallafall! Det är ångbastu i badrummet, vädra ut i sovrummet, kudde under huvudändan, varmt vatten med kallpressad kokosolja, koksaltlösning och nässpray för att skölja bort lite slem. Och nu! Sover som en prinsessa! Nu ska bara jag lyckas varva ner ock somna också…

2 reaktioner till “Attjo, attjo, prosit…

  1. Jag har inte testat själv än, men jag har hört många som blivit hjälpta av att dela en lök i bitar, lägga den i en skål med lite vatten och ha under sängen. Ingen aning om varför det ska hjälpa, men det ska det tydligen 🙈😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s