Ytligheter

Förberedelser pågårEmilia härjar med sina leksaker, alla på en gång! (Fattar inte varför iphonebilderna blev så usla helt plötsligt??)

(Ignorera den extremt smutsiga spegeln hehe, det är bara Emilia som har dille på att pussa sig själv i spegeln och vi som är lata nog att inte orka torka bort det direkt…) Eventuell outfit för ikväll? (Svarta jeans med hög midja från Bikbok och peplumtopp från samma affär :))

Förberedelserna inför vinkvällen med mammagänget pågår för fullt! Det känns verkligen som att jag är en kossa som ska bli utsläppt på grönbete efter en lång, kall vargavinter haha! Min mamma är här och tar hand om minidiktatorn så jag kan duscha, fixa håret och prova kläder i lugn och ro och slipper lämna hemmet med flottig halvupplöst hårknut och burköttfärssås upp till armbågarna. Yay! Ska verkligen vänta till sista sekunden innan jag drar på mig gå ut-kläderna för att inte riskera minsta snorbuse på nyinköpta kläderna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s