Emilia <3 · Familj & vänner

En dag hos gudmorKul att leka med gudmor och spegel……Och pussa sin spegelbild! Hjärtögon!

De dagar vi spenderar hos Emilias gudmor bäst-Jos är alltid så himla bra. Vi hinner med ännu mer prat än via sms samtidigt som Emilia får massor med uppmärksamhet, win-win ju!  Idag fick även Emlan spendera egentid med sin gudis medan jag gick till frisören och klippte mig, så himla skönt med egentid även för mig! Och det hade såklart gått jättebra medan jag var borta, som jag redan visste att det skulle göra! Frisyren blev fin, tackar som frågar, men inte så olik hur det var innan. Jag hade ju funderat på att färga håret och eventuellt göra en lob (lång bob) igen men så kom jag på att jag ju alltid ångrar mig när jag gör för stora förändringar. Jag trivs i långt hår och med min egen hårfärg. Bäst att hålla sig till ett vinnande koncept, liksom. Tycker jag ser konstig ut på den här bilden men här är nya frippan i alla fall! Syns knappt någon skillnad, jag vet haha. Efter åratal av blekning och tuggummihår har jag äntligen fått tillbaka min fina kvalitet på håret så det syntes tydligen knappt att det var närmare ett år sedan jag klippte mig senast… Skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s