Emilia <3

Det konstanta gnället

IMG_1942
Förra veckans Em!

Idag har vi inte gjort många knop. Bara promenerat med My och Elise och i övrigt hängt här hemma hela dagen. Jag har insett att en hemmadag inte är lika avkopplande och mysig som innan jag fick barn utan mycket mer ansträngande än att flänga runt en dag. Speciellt när jag själv är förkyld och hängig och med halvhängig, helgnällig bebis… Som absolut endast vill vara hos mig, i min famn. Gärna bitas och nypas lite överallt, BARA mig alltså. Suck. Tur vi ska iväg imorgon, vi ska in till stada och träffa gudmor som ska få barnvakta Em för första gången medan jag går och klipper mig! Har inte klippt mig sedan jag var höggravid så det är definitivt dags…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s