Emilia <3 · Shopping

Påfyllning i Emiliagarderoben

IMG_2014

IMG_2013

IMG_2015

IMG_2016
Vårjacka från Lindex som Emilias morfar absolut ville köpa till henne, verkligen jättefin! Också från Lindex är jumpsuiten i bomull som jag tänker kommer vara sval och skön att ha på Aruba. På H&M köpte jag en supercool jeansskjorta som jag förälskat mig i. Tänker till ljusrosa tights, eller kanske svarta? Och leopardmössa, så fint! Vill ha likadant i vuxenstorlek och vara matchy matchy haha! Mössan på sista bilden har Emlan hantverk tag men färgen från silvertrycket försvann i tvätten så jag reklamerade den på Lindex och fick en ny. Får väl hoppas den inte blir smutsig då…(?)

För övrigt har Emlan gjort flera framsteg på hemmaplan nu! Hon har äntligen (säger jag eftersom det känns som alla jämnåriga redan börjat?) börjat säga ”bababa” och ”mamma”. Som dock låter mer som ”mmummumm”. Hon säger det bara när hon är ledsen och är hos någon annan så jag TROR faktiskt att hon vill säga ”mamma” för att hon vill till mig liksom. Dessutom går krypningen framåt med stormsteg, hon har blivit bättre och bättre för varje dag denna vecka och idag kröp hon säkert 10 steg utan att ramla ner på mage emellan! Det gick inte fort men det gick! Dock bara på matta, parketten är för hal… Undrar hur många dagar det dröjer nu innan hon kryper som en skottspole och är svår att hålla reda på hehe. Tur Johan ska installera barnlås på skåp och lådor som är i Emiliahöjd idag!!

2 reaktioner till “Påfyllning i Emiliagarderoben

  1. Hej! Vill bara fråga om du möjligtvis skulle vara intresserad av att sälja jackan?😋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s