Emilia <3

Den lilla bitaren

IMG_2026
Nya våroutfiten! ❤

Ännu en hängig dag har passerat. Vi har lyckats städa en del och så har vi varit i Farsta och handlat lite och ätit sushi. Ungefär det var vår dag, inte jättespännande men lagom en söndag ändå. Emilia fortsätter att bitas med sina två sylvassa små tänder vid amningen och nattningen är därför fortsatt jobbig eftersom inget annat accepteras. Idag prövade vi att Johan tog över och jag försökte stå ut när hon grät men när skriken alltmer lät som att hon hyperventilerade tog jag över igen. Till slut fick jag härda ut genom amningen så hon kunde få somna trots allt. Hur fan ska det gå när vi faktiskt ska sluta amma!? Ser framför mig hur hon bara skriker och gråter sig till sömns, känner sig helt övergiven av mig och att hon och vår relation blir ärrad för livet. Kommer hon någonsin tycka om mig igen och känna sig trygg med mig när jag förnekar henne det enda hon vill ha liksom!? Nej ett tag till ska jag härda ut…

2 reaktioner till “Den lilla bitaren

  1. Så fin hon blev:) ska oxå köpa en vårjacka snart till min son som är 6 mån. 🙂 älskar när alla fina vårkläder kommer. Man blir så glad av alla härliga färger o ser ännu mer fram emot våren o sommaren:) hoppas det löser sig med era nattningar. Själv har jag en son som vaknar nästan en gång i timmen på natten just nu. Är kämpigt. Speciellt när det tar väldigt lång tid för honom att somna om:( men bara att kämpa på:)

    1. Ja vårkläder ger hopp om livet haha! Snart kommer bättre tider liksom 😊 vi har det för övrigt likadant på natten, det är ju som du säger bara att kämpa på men man kommer ju vara GLADAST när den fasen är över… Ge oss sömn!! Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s