Allt och inget

Blogglista

Jag gillar verkligen blogglistor! Det är kul att få svara på frågor jag annars inte skulle kommit på att ta upp själv. Just denna hittade jag inne hos Josefin!

Vad har du på dig?
Hehe. En jättestor t-shirt i storlek XXXL som är blekt pga använt när jag färgat håret och helt urtvättad. På tröjan är det en bild på en tupp och så står det ”Stop staring at my cock”…… Så jäääkla kul humor xD Min bästa sovtröja! Plus underställstights. Ganska långt ifrån sexigt spetsnattlinne, ja…

Hur mår du?
Överlag bra! Har precis kommit ur en katastroftänkarperiod så känner mig rätt chill just nu. Kliig och svullen i halsen, annars helt ok.

Vad önskar du just nu?
Det jag alltid önskar. Att alla jag älskar men speciellt Emilia får vara friska och lyckliga i livet.

Vad har du ätit idag?
Jag gjorde scones till frukost så 2 scones då, 1 till lunch, en halv Lindt mörk mintchokladkaka som ”mellissnack” och sushi och Cola zero till middag!

Vad ska du göra imorgon?
Vara hemma och kurera mig och min förkylda unge. Det lär bli en lååång dag…

Och på söndag?
Ingen aning än… Men kanske åka hem till Hampus och Nicole och planera mammas och pappas 50-årsfirande som vi ska ha på Aruba… (28 dagar kvar tills vi åker!!)

Vem saknar du?
Alltid farmor. Och så saknar jag min kusin Rebecca i Umeå som jag inte träffat sen Emlans dop. Och min vän Helena som också bor i Umeå… Typ så!

Senaste köp?
Min och Johans sushimiddag från Mamma Sushi här i Hökis…

Vad skrattade du senast åt?
Emilia som var helt lyrisk över hur kul ipaden är idag! Hon skrattar, slår och slickar på den hehe.

Vad grät du senast åt?
Amningsdilemmat jag skrev om i förra inlägget…

Vem sov du senast med?
Johan och Emlan, som alltid.

Vad läser du just nu?
Inte tidningar i alla fall, trots att jag prenumererar på både Mama, Family Living och Allt i Hemmet konstigt nog. JAG HAR INTE TID för tidningar och så prasslar de så mycket = väcker bebisen. Läser hellre böcker och gärna böcker jag redan läst massa gånger förut så att jag vet att de är bra… Knäppt nog?

Senast sedda film?
Trevligt Folk med min lillebror för ett par söndagar sedan! Herregud så bra och ickeöverskattad den var, spring och se!

Vilken svordom använder du mest?
Ehehe… Det här blir pinsamt. Jag svär så fult!! Mest säger jag fan, jävlar, satan och helvete men min älsklingssvordom när jag är riktigt sur eller har ont är…. Håll i er nu… satans fläskiga fläskanus…. Helt egenpåkommet om det inte framgick haha. (Skämskudde).

Ven var den senaste som ringde dig?
Johan såklart!

Har du dejtat någon av en annan religion?
Hm alltså… Det beror på hur man ser det. Jag har ingen religion alls, är verkligen ateist. Medan Johan tror på NÅGONTING, så typ? Haha. I övrigt; nej.

Senaste 3 inkomna SMS:
”Tänkte på din bloggisinlägg om emilia och amning. Var inte så hård mot dig själv, det kommer inte skada er relation. Amning är ju inte det enda hon vill ha av dig, hon vill ha din närhet. Mammorna som inte ammat sina barn, det har ju troligen inte skadat deras relation till deras barn? eller för den delen när det varit dags för andra barn att sluta amma? Förstår att det är superjobbigt men det är en övergångsperiod som med allt annat förhoppningsvis :)”
”<3 ja, det förstår jag, men du är jätteduktig! Kram"
"Åh måste kolla :D"

Vad stod det i ditt senast skickade SMS?
Jag tror nog inte egentligen att det är skadligt, jag menar det är ju få 15-åringar som blir ammade fortfarande så alla måste sluta nån gång 😉 men det är min irrationella rädsla baserat på hur himla ledsen hon blir när hon inte får tutte, hur hon borrar in huvudet mellan brösten, slår på dem och sen vänder sig bort från mig… Då känner jag mig som en sån dålig, misslyckad svikare till mamma. Som att jag överger henne. Intellektuellt vet jag att jag inte gör det men känslomässigt så känns det så…

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Det är dött lopp mellan svenska och engelska. Språk, helt enkelt. Jag är innerst inne en språkfascist (döljer det väl pga ingen gillar en besserwisser haha) och drömmer våta drömmar om att få jobba med korr-läsning, helt allvarligt!

Vilken är din favoritfrukt?
Det måste vara ananas! Eller mango, men ananas är snäppet godare. Något jag inte står ut med är melon av alla dess slag. Det är den äckligaste frukten, helt klart.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
INGEN NÅGONSIN! Har inget Hollywoodaktigt utseende, helt enkelt…

Vad är du rädd för?
Säger som Josefin: sjukdomar och döden.

En person du tycker är snygg?
Förutom Johan? Jag är så tråkig, jag tänker sällan på andra snygga killar, måste tänka efter… Okej men Channing Tatum mmmmm <3<3!!!

Blir du lätt svartsjuk?
Aldrig. Inte nu när jag lever i en sund och trygg relation. I min tidigare relation var jag det, men det var för att det verkligen fanns skäl till det…

Din favoritkaraktär ur en serie?
Sheldon i Big Bang Theory. Sookie i True Blood. Khal Drogo i Game of Thrones (slutade titta när han dog). Peter Griffin i Family Guy. Ja typ så! Har inte sett någon ny serie på länge, det är samma problem som med tidningarna…

Vem skrev senast åt dig på Facebookchatten?
Sandra!

Vilket språk hade du velat lära dig?
Franska, säger jag trots att jag läste det i hela högstadiet och gymnasiet, jag kan det fortfarande inte men vill gärna. Även danska eftersom jag har danskt påbrå och älskar språket.

Vad för sorts killar faller du för?
Oj, svårt att förklara… Absolut inte självgoda, snygga, ”populära” killar. Inte heller hipster/indiekillar. Mer händiga ”manliga” killar. Som Johan 😛

Vart vill du åka just nu?
Till Aruba förstås. Men en del av mig längtar alltid till NY…

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Fyller inte år (26) förrän i augusti men jag har redan en lista i telefonen, tackar som frågar:

MIN ÖNSKELISTA OM NÅN UNDRAR…
Flattered utomhusballerinor
Vänskapsknuten Svenskt Tenn
Doftljus Tom Dixon
iPad air
MacBook Air 11/13 tum
Överkast från Himla
Vasen Äng från Klong
Nespresso m automatisk mjölkskummare
Fotokurs på Fotografiska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s