Emilia <3 · Familj & vänner

Som ny

IMG_1985
Isabell hittade en mingelbild på mig och Therese från Mini&Me-eventet i onsdags! Haha det är inte ofta jag är med på såna bilder…

Idag har jag återigen varit hos min naprapat, som jag ju är lite nu och då, men numera är min rygg så himla bra mot hur den var för några månader sen! Det är verkligen som natt och dag och vi kommer kunna glesa ut besöken lite, från 1 gång i veckan/varannan vecka till bara en gång i månaden! Är så himla glad över det här, jag känner mig som en ny människa utan ständig värk och att behöva vara vaken flera timmar varje natt för att musklerna i ryggen krampar (det enda som hjälper mot det är att sitta eller stå nämligen…). Ah! Pappa är nog den enda som tycker det är lite tråkigt att det inte blir så många besök eftersom han är den ständige Emilia-barnvakten när jag är hos naprapaten. Han älskar sin egentid med henne, såklart. Men det är lite tråkigt för oss också, det är så himla mysigt för efteråt äter vi alltid lunch tillsammans i Fältan. Tur vi ses ofta ändå 🙂

Just nu är jag och Emilia hos mina päron tillsammans med Hampus och Nicole som visar bilder på deras nya lägenhet (också i Gustavsbergs hamn där vi ska bo, ett par hundra meter ifrån oss! :D) som det dock är inflyttning i först om 2 år. Älskar att vi blir ännu närmare grannar då! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s