Allt och inget · Emilia <3 · Familj & vänner

Kulturell torsdag

IMG_1966IMG_1972
Två bebisar med bergochdalbanor till humör. Till slut ledsnade de båda två rejält och gnällde som sjutton, Emilia var liksom lite all over the place, som synes på sista bilden…

Mysig dag idag med Isabell och Liara på F12! Det var riktigt trevligt att kolla in utställningen, det var fotografier av Denise Grünstein (hade aldrig hört talas om), och fotografierna var riktigt häftiga, både läskiga, hotfulla, suggestiva, vackra… Lite allt möjligt. Mest fastnade vi för de bilder där hon fotograferat baksidan av kända målningar, det vill säga tavelram och baksida tavelduk. Lite kul att försöka lista ut vad det var på framsidan. Efter vernissagen, när båda tjejerna gett upp, gick vi genom korridoren till Café Tejan som visade sig vara en dold pärla, speciellt för föräldralediga – tips tips! Massor av plats för barnvagnar och diverse ungar! Vi fick plats med två barnvagnar och barn vid ett bord utan att på något sätt vara i vägen för någon annan, det är inte ofta det händer kan man ju säga haha… Dessutom var det ett riktigt bra café, typ ekologiskt tror jag? När vi kom dit plockade de precis ut nybakta kardemummabullar ur ugnen som vi naturligtvis slog till på plus kaffe. Dit går vi gärna tillbaka! Efteråt gick vi till Gallerian där jag reklamerade en mössa på Lindex och så kikade vi bland annat in på River Island som dock inte hade så mycket kul i mitt tycke. Trevlig dag i alla fall!

Just nu ligger jag i sängen med en liten Emilia sovande med huvudet på min mage!!! Alltså det är så mysigt att jag inte vill röra en fena! Vet inte ens riktigt hur det hände, hon vaknade upp ur sömnen helt plötsligt och krånglade sig dit och tydligen var det en bra sovställning för där la hon sig till ro och somnade igen. Gulliga unge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s