Emilia <3 · Familj & vänner

En annan typ av mammahäng

Idag ska vi bege oss in till stan igen tillsammans med Isabell och Liara och gå på en vernissage som ska hållas på Fredsgatan 12! Jag tyckte det lät som en himla bra idé att få göra lite mer kulturella saker som inte främst är för barn. Vi har även pratat om att gå på Fotografiska, Slottet och lite annat, vore himla kul! Dessutom har vi i gruppen bokat in en vinkväll nästa fredag – ser verkligen fram emot det! Samtidigt som jag är lite rädd att det ska vara omöjligt för Johan att natta Emilia så att jag får avbryta mitt i och sprinta hem… Men när jag var sjuk i lördags så kunde han ju till slut natta henne efter mycket om och men så det ska nog gå bra! Behöver öva på egentid känner jag…

IMG_6715
Försökte hitta en bild på mig när jag är out and about men jag har ju rensat telefonen för att få plats med alla bilder på Emlan hehe… Här är i alla fall Jos (<—) och jag (—>) på nyårsafton för 10 år sedan, 14 och 15 år gamla. Det var inte igår, nej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s