Emilia <3

Den här natten…

IMG_1941
Avdelning: så kan man också sova….

Tänk vad mycket svårare det är på natten med en storbäbi som vi ändå har nu. Det är liksom inte bara lite knuff och buff och gnäll när hon krånglar längre – nej nu är det upp på alla fyra, krypa upp på mamma, försöka krypa över sängkanten (brukar få tag i ena foten på henne…), krypa upp i kuddarna… Krypa är alltså den gemensamma nämnaren. Hon är GRYM på det på natten, lite längre ifrån på dagen haha, jag undrar verkligen vad det beror på? Sen är det som vanligt massa snack, dra mamma i håret, slå mamma i ansiktet, riva mamma i munnen… (Varför får inte pappa sig en känga kan man undra?). Ja. I natt var lillfröken vaken och redo att stiga upp vid 02:45. Jag säger det igen: NOLLTVÅFYRTIOFEM! Det finns inte en chans i helvetet att det kan klassas som morgon, så efter att ha lagt ner henne ett antal gånger (sätter sig upp och kryper hela tiden), försökt att amma och ge napp så somnade hon till slut som ovan tätt intill pappa. Men då var jag vaken! Kul, kul, kul… Lyckades dock somna om endast en timme senare!!! High five mig själv på den.

Idag skulle vi hänga med mammagruppen men många verkar vilja hålla sig hemma pga risk för diverse sjukor. Vabruari and what not. Men ska jag på riktigt behöva sitta här och uggla fram till maj!? Aaaaah… Nej nån modig själ måste våga sig ut och ses….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s