Familj & vänner · Ytligheter

Dagens event

Hallå dääär! Det blev en bra dag idag ändå, trots att hänget på Kulturhuset blev inställt. Direkt efter ringde nämligen Isabell mig och undrade om vi ville hänga med på ett event i Moodgallerian för en ny föräldratidning – och det ville vi ju såklart gärna! Så vi rejsade in till stan och mötte upp henne, lilla Liara och deras kompisar Therese och Juni, 3 månader. Liiiiten! Dessutom hittade vi en annan från mammagruppen, Lisa och hennes lilla Kira. Så roligt! Vi gick omkring och kikade på allt, tog lite gratisgrejer och nya tidningen, blev fotade av mingelfotograf (måste nästan se om jag kan hitta bilden nånstans haha…) innan vi satte oss på Bröd&Salt och fikade. Supertrevligt var det!

Därefter mötte vi upp pappan vid Östermalmstorg eftersom vi skulle till Elodie Details och kika på den där uttjatade vagnen… Men alltså, den var så sjukt fin även IRL!? Och verkar så himla himla bra på alla sätt och vis. Jag kände också att det kommer vara lätt att ändå ha kontakt med Emilia i vagnen, man har bra överblick över henne så efter det besöket försvann alla tveksamheter. MEN jag tipsade om att de skulle göra en vändbar vagn i framtiden i alla fall, typ en sån som Baby Jogger Vue där man bara skjuter ryggstödet fram och tillbaka för att vända på den, det tyckte hon som demonstrerade vagnen var en bra idé, hoppas det blir nåt av det! Mer funktionella, vändbara OCH snygga vagnar till fölket! Jag ser verkligen fram emot leverans av vagnen nu i alla fall, den borde komma nästa vecka eller veckan därpå…

IMG_1954
Dagens outfit! Leo-tema och den egentligen för stora vårjackan i storlek 80 (vi behöver en ny tunn overall…)
IMG_1949
Fick en ballong på eventet, den var kul att banka och skrapa på! (Även om jag var rädd att den skulle gå sönder, hatar plötsliga höga ljud)
IMG_1948
Finvagnen och Fin-Emlan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s