Familj & vänner

Vi skickar styrkekramar!

IMG_1881
Skulle absolut sova i pappas famn på promenaden igår ❤

Vi mår alla fortfarande bra här hemma efter mitt anfall av kräksjuka i lördags! Nu har det gått 48 timmar sedan dess så faran är över – men vi håller oss hemma idag också för säkerhets skull och längtar tills vi får komma ut och leka imorgon…

…Men idag tänker vi mest av allt på vår lilla kompis My (från en av mina mammabebigrupper) som opereras just nu. Hon har ett syndrom som gör att hennes skallben (bland annat) behöver opereras för att allt ska kunna utvecklas som det ska, så just nu befinner sig hon och hennes fina föräldrar Anna-Maja och Roger på Sahlgrenska i Göteborg som har stor vana av såna operationer. Vi VET ju att allt kommer gå bra men vi vet också att vägen dit är lång och jobbig. Därför skickar vi massor med kärlek till dem idag! (Hoppas det är okej att jag länkar och skriver detta Anna-Maja, du får absolut säga till annars så tar jag bort!) ❤

En reaktion till “Vi skickar styrkekramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s