Allt och inget

Frisk igen

Nu mår jag bra igen! Men herregud vilken jävla pärs det var… Sista gången jag kräktes var vid lunchtid igår, efter det fick jag feber och låg mest och sov inne i gästsängen i Emilias rum. Det var sjukt jobbigt att behöva hålla sig borta från henne när både hon och jag helst vill vara nära, nära. Grät en skvätt på grund av det i feberdimman. Vid 20-tiden hade febern gått ner och jag började känna mig som vanligt igen. Tanken var att jag skulle sovit i Emlans rum men det gick bara inte. Gick in flera gånger till vårt sovrum för att lyssna på Emilia som sov i sin säng innan jag bestämde mig för att ändå sova där inne. Underbart! Det hade nog inte gått att hålla mig helt borta från henne oavsett, ibland måste hon ju få amma. Annars blir hon hysterisk. Idag har jag mått prima förutom att jag känner mig utmattad och nästan bakis, det tog på kroppen att ha kräksjuka…

Imorgon håller vi oss också hemma för säkerhets skull, och på tisdag har det gått 72 timmar sedan senaste kräkningen så då kan vi våga oss ut bland folk igen (man ska ju hålla sig hemma i 48 timmar enligt 1177). Mest av allt är jag bara glad att Emilia slapp bli sjuk! Jag tar gladeligen alla kräksjukor så länge hon slipper det ❤

4 reaktioner till “Frisk igen

 1. Skönt att du är frisk!!
  Ville bara gå in här o säga hej, jag skrev ju så ofta förut o sen pangbom ingenting!
  Har slutat helt med sociala medier sen nyåret o tyvärr även din trevliga blogg! 🙂
  Så vi mår finfint o njuter för fullt av att morsan inte lever andra människors liv (vilket lätt FB, IG o bloggar gör men mig) utan bara är fokuserad på det liv vi delar 😀
  Kram på er, Emilia är så underbart härlig?

  1. Men HEJ! Det var verkligen länge sen! Jag förstår dig helt och hållet, jag känner mig också alldeles uppslukad av sociala medier och skulle definitivt behöva pausa på något sätt… Svårt när man är beroende haha! Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s