Allt och inget

Kräksjuk

Det blev ingen vagnjakt idag eftersom jag har fått vinterkräkis och just nu ligger nedbäddad i gästrummet med hög feber medan Johan inte lyckas natta en hysterisk Emilia. Mitt hjärta gråter, men jag orkar verkligen inte upp ur sängen och så vill jag undvika så mycket kontakt med henne som möjligt för att kanske slippa att hon blir sjuk. Jag återkommer….

2 reaktioner till “Kräksjuk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s