Emilia <3 · Ytligheter

Alla hjärtans dag

IMG_1870
Detta blev presenten till Johan (och Emilia) på alla hjärtans dag: mysig lyxfrukost! Jag gick upp kvart i sju och bakade scones och redan i går kväll när de andra gått och lagt sig så dukade jag fint för att det skulle gå så fort som möjligt idag. Tänkte framförallt på lillmarodören som jättesnabbt kan ledsna och bli gnällig om man gör något som tar för lång tid. Hade även lagt en chokladask på Johans assiett och dukat fram en cocio chokladmjölk som han älskar, tillsammans med färskpressad apelsinjuice, marmelad och annat gött. Det blev uppskattat kan jag säga! Så härligt att få göra detta för de jag älskar mest på jorden!

Idag ska vi återigen in och titta på paraplyvagnar, vi kan bara inte bestämma oss för vilken vi ska välja. Elodie Details-vagnen är perfekt på alla sätt och vis, alla funktioner är hur bra som helst, bäst av alla vagnar vi tittat på plus att den ju är riktigt snygg. Enda minuset som dock ändå känns som ett stort minus är att den inte är vändbar. Jag skulle egentligen vilja kunna titta på Emlan ett tag till i vagnen… Vi ska kika på en Babyjogger Vue idag också, som inte verkar inte lika bra, är lika snygg men är vändbar. De kostar lika mycket. Får se vad vi kommer fram till, Elodie-vagnen är ju sedan ett tag tillbaka beställd men vi kan ändra oss fortfarande…

IMG_1871

IMG_1872

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s