Emilia <3 · Familj & vänner

Nyklippt

IMG_1862

Bebin alltså. Syns kanske inte megabra på denna bild men det är hon. Hennes lilla lugg nådde nedanför ögonen och var alltid i vägen så Jos fick mig att inse att den behövde klippas, men det är ju så svååårt! Hennes lilla mjuka HÅR liksom!? Jag klippte i alla fall av mer än vad som egentligen behövdes för att kunna sätta en rosett runt och spara det, men då blev luggen också väldigt kort. Liksom halvvägs i pannan, sådär som jag själv hatade när mamma klippte mig när jag var liten. Nästa gång ska jag inte klippa ovanför ögonbrynen, jag lovar Emlan!

Idag har min mamma varit ledig så hon spenderade dagen tillsammans med mig och Emilia! Vi åkte till simhallen och badade i varma babysimpoolen och lilla plaskpoolen i mer än en timme, så himla roligt. Emlan var helt lyrisk över att få plaska, titta på andra barn och bara mysa omkring i vattnet. På kvällen kom min bror hit och så åt vi sushi från vårt lokala sushiställe som är en av de saker jag kommer sakna med Hökis. Bästa sushin!

Imorgon är det ju alla hjärtans dag! Har faktiskt förberett i alla fall lite mysiga saker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s