Familj & vänner

På väg att bli sjuk?

IMG_1794

IMG_1797
Gullegullegull

Det har varit en lång och händelselös dag idag, och ovanpå det känner jag mig lite krasslig. Ont i halsmandlarna, tung i kroppen och allmänt hängig. Dock mår jag så här ibland och tror verkligen att värsta influensan kommer bryta ut men så gör det aldrig det utan dagen efter mår jag bra igen! Vi får väl se hur det blir denna gång men jag håller tummarna för att jag slipper bli sjuk. I alla fall till på onsdag för då ska vi träffa världens bästa gudmor som precis varit bortrest JÄTTELÄNGE, typ 6 veckor! Så klart Emlan saknar sin gudmor, det förstår man ju. Dock hade hon från början planerat att plugga utomlands i en termin så det här är ju ändå mer överkomligt får man säga. Såklart har vi ändå messat typ 50 ggr om dagen som vanligt även fast hon varit bortrest och det är jag så glad för, vet inte vad jag skulle göra annars!

Tack för den fina responsen på inlägget om vikt förresten, gulle er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s