Familj & vänner

Helgen i bilder

IMG_1744Lördagen började med morgonmys i sängen efter en jobbig natt. Fas, någon? Kan inte räkna hur många gånger Em vaknar varje natt… Vid halv sju bestämde vi i alla fall att vi inte orkade söva om något mer utan gjorde morgon.
IMG_1761
Den här bilden är i och för sig från i morse, men här syns nya haklappen från Elodie Details! Jag är så kär i luftballongmönstret, köpte även en napphållare med samma mönster. Hon visar även upp sina två bissar här för övrigt, gullungen!
IMG_1753
I alla fall, i lördags mötte jag, Johan, Emilia och Johans kusin Johanna som bott hos oss i helgen upp Hampus och Nicole på K25 där vi åt lunch. Sån himla bra liten foodcourt!?
IMG_1773
Idag var vi återigen på visning i Fabrikshuset i Gustavsberg där Hampus och Nicole vill köpa lägenhet, hoppas hoppas att de kan få en i den nysläppta etappen! Här står jag på balkongen i visningslägenheten och ser bajsnödig och vindögd ut.
IMG_1769
Emilia med Johanna utanför visningslokalen!
IMG_1775
Den vindögda looken förföljer mig.. Här sitter jag och Em hemma hos mamma och pappa efter visningen och moffar semlor. I alla fall en av oss. Jo numera äter jag när det bjuds på gottigheter och därför går det också långsammare att gå ner i vikt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s