Familj & vänner

Kulturhuset

IMG_1713
Eftersom jag inte vet hur de andra mammorna ställer sig till att jag lägger ut bilder på deras barn här i bloggen så skippar jag oftast det. Men här är i alla fall en selfie från mammabebifikat idag 🙂

Så otroligt mycket vi hängt med mammagruppen denna vecka, älskart! Det är så himla trevligt och roligt. Idag skulle vi egentligen besökt ett eko-café på Kungsholmen men eftersom det var så himla pyttelitet så vandrade vi vidare och hamnade på Kulturhuset istället där vi lunchade. Det är i princip de ytorna som krävs för att vår stora grupp med vagnar och allt ska få plats, och då var vi inte ens hälften som slöt upp idag hehe… Efter lunchen begav vi oss ut på promenad efter att jag lyckats få Emlan att somna i det rätt rejält höga sorlet på Kulturhuset. Jag och Towe kom på efterkälken efter alla andra och gick hela vägen till Medis innan vi tog tuben hem. Det blev en heldag trots att vi sågs så tidigt!

Så här pass mysigt blev det förresten med täcke och kudde i Emlans säng, jag gillar ”dustbagen” som jag knöt fast i sängen och lade ner lite nappar och snuttefiltar i. Så slipper de ligga i sängen (kudden ligger under täcket).

IMG_1706

IMG_1707

IMG_1708

6 reaktioner till “Kulturhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s