Emilia <3 · Ytligheter

Dagens babyoutfit!

IMG_1691
IMG_1690
Det är svårt att få Em att fint visa upp sina kläder numera, hon blir svinsur om jag lägger henne på rygg och svänger direkt över till magläge och när hon sitter upp vill hon bara böja sig fram och ta telefonen… Det blir som det blir alltså 😉

Jag brukar ju köra på ljusrosa och ljuvt när det kommer till Ems outfits men idag blev det lite ”poppigare” (som min mamma skulle säga haha). Lila byxor och vit body med volang från PoP, vit kofta från H&M, chockrosa strumpor från gud vet var. Och ett rött diadem! Numera är Ems lugg så lång att hon får den i ögonen jämt, så har tänkt att jag måste börja använda hårspännen och tofsar på henne. Hon ser ut som en liten Snövit i diademet tycker jag! Urgulligt!

Just nu är vi på väg till Sickla för att luncha med Isabell och lilla Liara, därefter tänkte vi gå till bibblan i Dieselverkstaden med tjejerna så de får härja lite och eventuellt läsa en och annan bok. Perfekt så här i snöyran 🙂

4 reaktioner till “Dagens babyoutfit!

  1. Tack för en härlig blogg. 🙂 har följt den ett tag då vi va gravida samtidigt. Har en son på 6 mån. Undrar om du skulle vilja dela med dig av ditt recept på viktnedgång:). Har oxå några kilo extra som jag skulle vilja bli av med o du verkar ha lyckats:) så du får gärna skriva hur du har gått tillväga. Mvh emma

    1. Tack för att du läser, så kul att våra barn är nästan lika gamla! Jag kan absolut göra ett inlägg om min viktnedgång – håll utkik i bloggen 😊 kram!

      1. Ja:) är roligt att höra hur det går för andra med barn i ungefär samma ålder. Få lite tips o även lite tröst när det är tufft med sömn mm o man ser att man inte är ensam:) så tack för att du delar med dig av ditt liv:) mvh emma

      2. Ja men verkligen, man behöver få höra om andra som har det likadant – annars skulle man väl bli tokig typ!? Tack gulle för att du läser och kommenterar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s