Emilia <3 · Familj & vänner

Dagens mammahäng

IMG_1670

IMG_1669
På väg ut idag… Det är lite snö!

Dagen har spenderats på ett mycket bra sätt, nämligen med häng hemma hos Josefin tillsammans med Towe och våra tre småttisar! Som härjade runt ordentligt med leksaker, hårdragning och krypförsök. Dessutom blev vi bjudna på de godaste chokladbullarna någonsin! De var omöjligt saftiga, mjuka och goda, anar att en ny craving är skapad… För övrigt var det förstås kul att prata med Josefin och Towe också (jo, jag lovar hehe). När vi kom hem var Johan redan hemma och lagade jättegod mat i form av rödvinsbräserad kyckling med rotfrukter och dragoncréme. Linas matkasse levererar! En toppendag helt enkelt!

Just nu håller vi på att natta Emilia, hon hade somnat och jag la ner henne i sängen men nu vaknar hon hela tiden trots att vi är inne och lägger en ”tass” på henne tills hon kommer till ro…. Hoppas hon somnar ordentligt snart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s