Mat & recept

Bánh xèo – Ett otroligt middagstips

IMG_1654
Linas matkasse levererar allt som oftast men ibland lite mer än vanligt. Igår var det bánh xèo – pannkakor gjorda på rismjöl och kokosmjölk fyllda med ugnsbakad lax, finstrimlad pak soi, rödlök och chiliflakes med dipp till som jag gjorde på japansk soja, socker och vitvinsvinäger. Alltså det var så sjukt gott att det var helt otroligt! Hur har jag inte hört talas om denna gudomliga rätt förut!? Den åker rätt in i receptboken där vi sparar de bästa recepten från Linas och kommer göras mååånga gånger till! Jag bjuder på receptet lite så där i smyg, och glöm inte dippan till – den tog rätten till en ännu högre nivå!

IMG_1678

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s