Emilia <3

Världens gulligaste flickvän = moi!

IMG_1636
Jag = Johans gulliga flickvän, alltid lika snäll och rar, tihi ❤ hahaha… Nej men det som hade hänt var följande:
IMG_1637
Vårt as till rullgardin (som är ett kapitel för sig när det kommer till uselhet, Ikeas rullgardiner rekommenderas ej!) bestämde sig för att ge upp på ett ganska spektakulärt sätt, genom att ta med sig en del av väggen när jag skulle dra upp den. Tack för den! Därav ilsket SMS till Johan. Och Skräcködlan då? Det är Sandra haha! Och hon kallar mig samma sak för övrigt, internskämt sedan universitetet, så internt att ingen av oss ens minns var vi fick det ifrån 😛

I alla fall, det jag skulle skriva om var Emiiiiiliiiiaaaaa <3<3 De senaste kvällarna har Emlan inte varit alls lika lätt att natta, för första gången på länge har jag varit tvungen att vagga henne tills sömns i famnen innan jag lägger ner henne. Nyammad måste hon också vara, lillskruttan. Dessutom vaknade hon ju cirkus 10 ggr per natt i flera nätter, men det tycks äntligen ha planat ut till de vanliga 2-3 gånger per natt. Tänk att man numer tycker det innebär mycket sömn!? Jag menar, när man förr sa att man sovit länge menade man typ 12 timmar i sträck eller så. HAHA. När var det senast – 1,5/2 år sedan??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s